O nas


 Željko Radmanović in Jure Tušek

Upledger inštitut Slovenija je podružnica enega najbolj cenjenih središč usposabljanja na svetu, vrhunskega mednarodnega inštituta Upledger Institute International (UII), s sedežem na Floridi v ZDA. Na pobudo magistrov osteopatije Željka Radmanovića in Jureta Tuška je podružnico ustanovila Akademija za manualno terapijo.

Upledgerjev mednarodni inštitut je leta 1985, po desetletjih raziskav, ustanovil ameriški osteopat dr. John E. Upledger (1932-2012), utemeljitelj kraniosakralne terapije, da bi ljudje s celega sveta spoznali vrednost tega učinkovitega terapevtskega pristopa.

Upledgerjev mednarodni inštitut je ustanova za zdravstveno izobraževanje, ki je po svetu znana zaradi celovitih izobraževalnih programov in naprednih tretmajev.

Le redka središča za usposabljanje v terapiji rahlega dotika so požela toliko pohval kritikov kot Upledgerjev mednarodni inštitut. Razlog je jasen – tukaj se lahko praktiki učinkovito poučijo o neinvazivni tehniki neposredno pri izvoru. Od leta 1985 so dr. John E. Upledger, njegovi oblikovalci učnega programa in njegovo osebje usposobili mnoge od najbolj cenjenih terapevtov rahlega dotika na svetu.

Upledgerjev inštitut izvaja svoj program usposabljanja prek podružnic po svetu. Slovenska podružnica Upledger inštitut Slovenija ima sedež na Ptujski 19 v Ljubljani.

Barral & Upledger Institute Slovenija
Ptujska ulica 19
1000 Ljubljana

Telefon: 01 / 54 63 201
GSM: 041 540 942
E-mail: info@barralupledger.si

Barral.Upledger.Slovenija