Seminar visceralne manipulacije 1 (VM 1)

Seminar visceralne manipulacije 1 (VM 1)

Visceralna manipulacija je nežna in prefinjena manualna terapija, ki izboljšuje sposobnost telesa za sproščanje restrikcij in nezdravih kompenzacij, ki povzročajo bolečine in disfunkcije. Pogosto jo označujejo kot manjkajoči člen pri zdravljenju ponavljajočih se mišično-skeletnih bolečin, motenj ravnotežja in biomehanskih disfunkcij.

Seminar visceralne manipulacije poteka v več stopnjah. Tema seminarja visceralne manipulacije 1 (VM 1): ABDOMEN 1.

Na seminarju VM 1 bomo proučili različne inovativne modele in teorije funkcionalne biomehanike, ki jih je razvil francoski osteopat Jean Pierre Barral, po reviji Time eden glavnih zdravstvenih inovatorjev v novem tisočletju.

Seminar bomo izvedli v sodelovanju z Akademijo za manualno terapijo in Društvom za fizioterapevte in manualne terapevte Slovenije.

Seminar je namenjen fizioterapevtom in drugim zdravstvenim delavcem, diplomantom Akademije za manualno terapijo, maserjem športne in terapevtske masaže in drugim iz podobnih področij. Seminar je primeren tudi za študente višjih letnikov omenjenih področij. Pogoj za udeležbo na seminarju so izkušnje s palpacijo.

Na koncu seminarja prejmete mednarodni certifikat Barral Institute International in ste vpisani v njegov register izvajalcev VM 1.

Cena z DDV:  690 €. Cena vključuje tudi 75 $ registracije (fee) pri Barral Institute International. Možnost obročnega plačevanja.

Vse podrobnosti v brošuri Prijavnica

Vas zanima več?

Pokličite nas na 01/54 63 201 ali 041 540 942. Pošljete lahko tudi povpraševanje prek spleta:

 Povpraševanje

Več o inštitutu si lahko preberete na Barral Slovenija.


Kraj in datum seminarja


LJUBLJANA, PTUJSKA 19 (Bežigrad):

  • novi datum še ni določen!

Barral & Upledger Institute Slovenija
Ptujska ulica 19
1000 Ljubljana

Telefon: 01 / 54 63 201
GSM: 041 540 942
E-mail: info@barralupledger.si

Barral.Upledger.Slovenija